Peuterdanslessen start 3 september

“Wat een pret!

Maandag 3 september 2018 start er een nieuwe cursus peuterdans bij peuterspeelzaal “De Peuterhoek”. Tijdens de dans genieten we nog even na van zon, zee en strand. In een muzikaal verhaal springen we in het water, spuiten we iedereen nat, zwemmen en dansen we rond. Het thema is: “Wat een pret!”. Tijdens de 6 lessen oefenen peuters van 2 tot 4 jaar zo spelenderwijs allerlei bewegingen en leren omgaan met leeftijdsgenootjes. Door te dansen groeit het coördinatievermogen, de woordenschat en het muzikaal gevoel, maar het is vooral ook leuk en gezellig.

Peuterdans wordt gegeven op maandagmiddag van 13:30 tot 14:15 uur bij peuterspeelzaal “de Peuterhoek”, Emmastraat 30, Bleiswijk. Startdatum is 3 september 2018. Inschrijven kan door te bellen met de Peuterhoek, 010-5212073 of per e-mail naar info@depeuterhoek.nl Ook peuters die niet op de peuterspeelzaal zitten zijn van harte welkom om te komen dansen. Komt u gerust een keertje kijken! Zie ook de website www.depeuterhoek.nl

 

www.depeuterhoek.nl