Inloopochtend 8 mei

Bent u op zoek naar een goede peuterspeelzaal voor uw peuter, dan bent u van harte welkom op een van onze inloopochtenden. Uw peuter kan ingeschreven worden vanaf de leeftijd van één jaar.

Samen plezier maken met andere kinderen en nieuwe ervaringen opdoen?  De peuterspeelzaal biedt naast de thuissituatie een plek waar uw kind nieuwe ervaringen kan opdoen die van belang zijn voor de algehele ontwikkeling, zoals in contact komen met leeftijdsgenootjes. Kom op woensdag 8 mei 2019 tussen 09:30 – 11:00 uur samen met uw peuter naar een inloopochtend van peuterspeelzaal De Peuterhoek. U kunt gezamenlijk een kijkje nemen hoe het er op een peuterspeelzaal aan toe gaat. Tijdens deze ochtend kunt u meteen uw peuter inschrijven. Indien dit tijdstip u niet schikt, maar u wilt graag een keer langskomen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak op een moment dat het u wel uitkomt. Ons adres is Emmastraat 30 in Bleiswijk. Tel. 010-5212073.