Peuterdanslessen start 12 maart

“Knuffel, dans je mee?” Peuterdansen bij “de Peuterhoek” in Bleiswijk

Na de voorjaarsvakantie start er weer een nieuwe cursus peuterdans bij peuterspeelzaal “De Peuterhoek”. Tijdens deze cursus maken peuter en knuffel(pop/dier) samen kennis met verschillende muziekstijlen en ritmes. Ze mogen hun eigen lievelingsknuffel meenemen om daarmee al bewegend een muzikale reis te beleven. Peuters van 2 tot 4 jaar oefenen zo spelenderwijs hun motoriek en leren omgaan met leeftijdsgenootjes. Door te dansen groeit het coördinatievermogen en het muzikaal gevoel, maar het is vooral ook leuk en gezellig.

Peuterdans wordt gegeven op maandagmiddag van 13:30 tot 14:15 uur bij peuterspeelzaal “de Peuterhoek”, Emmastraat 30, Bleiswijk. Startdatum is 12 maart 2018 (vanaf dan zes lessen). Inschrijven kan door te bellen met de Peuterhoek, 010-5212073 of per e-mail naar info@depeuterhoek.nl  Ook peuters die niet op de peuterspeelzaal zitten zijn van harte welkom om te komen dansen. Komt u gerust een keertje kijken! Zie ook de website www.depeuterhoek.nl

Inschrijfochtend 30 mei

De eerstvolgende inschrijfochtend is op woensdagochtend 30 mei 2018 tussen 9:30 en 11 uur. U kunt alvast het inschrijfformulier invullen (op pagina Inschrijven te downloaden) en dit meenemen op de inloopochtend. We hopen u dan te zien! Inschrijven kan als uw peuter 1 jaar is of ouder. Mocht u op deze ochtenden niet kunnen komen, belt u dan met 010-5212073 om een andere afspraak te maken.

Hierna is het schema voor de inschrijfochtenden: woensdagochtend  27 juni en dan weer na de vakantie 26 september.

Mooi rapport!

De GGD heeft de jaarlijkse controle uitgevoerd en we hebben een mooi rapport gekregen!

Klik op het kopje Ouders, op deze pagina vindt u de link naar het meest recente rapport.

Het is leuk om de observaties, die op de groepen zijn gedaan, te lezen.