Inloopochtend woensdag 8 januari 2020

Bent u op zoek naar een goede peuterspeelzaal voor uw peuter, dan bent u van harte welkom op een van onze inloopochtenden. Uw peuter kan ingeschreven worden vanaf de leeftijd van één jaar.

Samen plezier maken met andere kinderen en nieuwe ervaringen opdoen?  De peuterspeelzaal biedt naast de thuissituatie een plek waar uw kind nieuwe ervaringen kan opdoen die van belang zijn voor de algehele ontwikkeling, zoals in contact komen met leeftijdsgenootjes. Kom op woensdag 8 januari 2020 tussen 09:30 – 10:30 uur samen met uw peuter naar een inloopochtend van peuterspeelzaal De Peuterhoek. U kunt gezamenlijk een kijkje nemen hoe het er op een peuterspeelzaal aan toe gaat. Tijdens deze ochtend kunt u meteen uw peuter inschrijven. Indien dit tijdstip u niet schikt, maar u wilt graag een keer langskomen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak op een moment dat het u wel uitkomt. Ons adres is Emmastraat 30 in Bleiswijk. Tel. 010-5212073.

Peuterdanslessen start 13 januari 2020

Maandag 13 januari 2020 start er een nieuwe cursus peuterdans bij peuterspeelzaal “De Peuterhoek”.  Tijdens de 6 lessen oefenen peuters van 2 tot 4 jaar zo spelenderwijs allerlei bewegingen en leren omgaan met leeftijdsgenootjes. Door te dansen groeit het coördinatievermogen, de woordenschat en het muzikaal gevoel, maar het is vooral ook leuk en gezellig.

Peuterdans wordt gegeven op maandagmiddag van 13:30 tot 14:15 uur bij peuterspeelzaal “de Peuterhoek”, Emmastraat 30, Bleiswijk.  Inschrijven kan door te bellen met de Peuterhoek, 010-5212073 of per e-mail naar info@depeuterhoek.nl Ook peuters die niet op de peuterspeelzaal zitten zijn van harte welkom om te komen dansen. Komt u gerust een keertje kijken! Zie ook de website www.depeuterhoek.nl

Mooi rapport!

De GGD heeft de jaarlijkse controle uitgevoerd en we hebben een mooi rapport gekregen!

Klik op het kopje Ouders, op deze pagina vindt u de link naar het meest recente rapport.

Het is leuk om de observaties, die op de groepen zijn gedaan, te lezen.