Update Coronavirus 31 maart 2020

Hierbij een update wat betreft het coronavirus (COVID-19).

31 maart is bekend gemaakt dat de maatregelen die door het kabinet zijn gemaakt om het coronavirus (COVID-19) in te dammen langer van kracht zullen blijven. Dit betekent dat De Peuterhoek ten minste tot en met 28 april 2020 gesloten zal blijven.

Mist uw kind de juffen al? De juffen missen de kinderen wel heel erg! Voordat we moesten sluiten waren we met de kinderen bezig met het thema “Ik ben een kunstenaar!”. Omdat de sluiting nog langer zal duren hebben we hier iets van samengesteld waardoor u er thuis met uw peuter verder mee aan de slag kunt gaan, zie de bijlagen in dit bericht. Wij zouden het erg leuk vinden wanneer u de resultaten hiervan op ons digitale prikbord wilt plaatsen (wachtwoord: zie uw e-mail). Dan zijn we toch nog een beetje in verbinding met elkaar en kunnen we zien wat voor moois er allemaal wordt gemaakt!

Het nieuwe thema “voorjaar” begint 14 april. Daar zult u te zijner tijd ook de werkjes etc. over toegestuurd krijgen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en ideeën, leuke foto’s en/of video’s volg ons dan op Facebook!

We hopen u en de kinderen snel weer in alle gezondheid te mogen ontmoeten!

Contact ten tijde COVID-19
Wij zijn tijdelijk voor dringende vragen bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur – 17.00 uur op het volgende telefoonnummer: 06-52261889