Dagschema

Om 8:30 uur komen de eerste peuters binnen. Er is dan ruimte voor vrij spelen. U mag als ouder nog even blijven om een puzzeltje met uw kind te leggen en te zien hoe uw kind u allang weer uit het oog verloren heeft. 
Rond 9:30 uur is het tijd voor het eten van het meegebrachte fruit, koekje of de boterham. Dit gebeurt zittend aan tafel en de peuters leren op elkaar te wachten. Als iedereen klaar is, kan er weer gespeeld worden of is er tijd voor het thema of een speciale activiteit.

Bij mooi weer kunnen de peuters naar buiten. De Peuterhoek heeft een mooie, beschutte speelplaats. De kleintjes hebben alle ruimte om naar hartelust te spelen in de zandbak, op de traktor of in het speelhuisje. Ook hoeven de peuters het speelplein niet ‘te delen’ met kinderen van een andere school; de peuters spelen alleen met hun eigen leeftijdsgenootjes.

Tussen 10:30 – 11:00 uur is het drinkpauze. Na het drinken is het tijd om (gezamenlijk) op te ruimen en gaan de peuters in de kring om te zingen, te luisteren naar een verhaal of zelf iets te vertellen. Om 11:45 uur kunt u uw peuter weer ophalen.