Inschrijfformulier peuterdans

  Geef hier aan wanneer uw kind nog niet eerder aan een peuterdansles heeft deelgenomen. Dan kunt u gebruik maken van een gratis proefles.

  Beeldmateriaal *

  In verband met Covid-19 mag u tijdelijk niet aanwezig zijn bij de lessen. Omdat wij begrijpen dat dit erg jammer is zijn wij bereid om af en toe beeldmateriaal te maken zodat u toch kunt meegenieten van het danstalent van uw zoon of dochter. Ook is het fijn om op deze manier te zien wat er zoal in de les wordt gedaan. Deze opnames zullen alleen intern met de deelnemende ouders gedeeld worden. Wij willen u vragen hier discreet mee om te gaan en dit bij voorkeur niet op sociale media te plaatsen.

  Ik ga: met het delen van beeldmateriaal van de dansles van mijn zoon/dochter binnen de deelnemende ouders, intern gebruik.

  Soms maken wij in de les ook foto’s of filmpjes die wij gebruiken voor onze website, social media kanalen en/of gedrukte media.

  Ik ga: met het delen van foto’s of video’s die tijdens de les gemaakt zijn voor het gebruik op social media, website of gedrukte media.

  Als u bezwaar heeft tegen het delen van beeldmateriaal, dan zorgen wij ervoor dat uw kind niet in beeld komt bij eventuele opnames.

  Toestemming automatische incasso *

  Het lesgeld wordt maandelijks en doorlopend via een automatische incasso geïncasseerd nadat u de bevestiging van de definitieve inschrijving heeft ontvangen. De opzegtermijn is 1 maand.

  De Peuterhoek gebruikt deze formuliergegevens alleen t.b.v. de organisatie en communicatie omtrent peuterdans.