a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Oud papier
Oud papier

Iedere eerste donderdagavond van de maand wordt in Bleiswijk het oud papier opgehaald. Renewi MilieuExpress verzorgt de inzameling samen met o.a. peuterspeelzaal De Peuterhoek. Voor het meehelpen hiervan krijgen we van gemeente Lansingerland een vergoeding. Op deze manier kunnen we extra inkomsten genereren. We kunnen door deze opbrengst het uurtarief zo laag mogelijk aanbieden. Maar ook bijvoorbeeld de realisatie van het ouderportaal wordt mede mogelijk gemaakt door deze extra inkomsten.

Dit betekend dat alle ouders waarvan hun peuter naar De Peuterhoek gaat zich inzetten bij het ophalen van het oud papier. Maar ook personen (vanaf 18 jaar) die De Peuterhoek een warm hart toe dragen zijn van harte welkom een steentje bij te dragen. Naast een gezellige tijd met enthousiaste vrijwilligers ontvang je €25,- onkostenvergoeding per avond.

Dus heb jij altijd weleens achterop de vuilniswagen mee willen rijden dan is dat nu mogelijk! Neem voor meer informatie contact op via oudpapier@depeuterhoek.nl