a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  /  Dagprogramma
Dagprogramma
Ochtend

Om 8.30 uur komen de eerste peuters binnen. Er is dan ruimte voor vrij spelen. De ouders mogen even blijven om een puzzeltje met hun kind te maken, te kleien of te zien hoe de peuters hun ouders allang weer uit het oog verloren zijn omdat ze hun vriendje/vriendinnetje alweer hebben gevonden.

Rond 9.30 uur is het tijd voor het eten van het meegebrachte fruit of de boterham. Dit gebeurt zittend aan tafel, waarbij de peuters leren op elkaar te wachten. Als iedereen klaar is, kan er weer gespeeld worden of is er tijd voor het thema of een speciale activiteit.

Bij goed weer gaan de peuters naar buiten om te spelen.

Tussen 10.45 – 11.00 uur is het drinkpauze. Na het drinken is het tijd om (gezamenlijk) op te ruimen en gaan de peuters in de kring om te zingen, te luisteren naar een verhaal of zelf iets te vertellen. Om 11.45 uur kunnen de ouders hun peuter weer ophalen.

 

Middag

 

 

 

Naast de vaste dagindeling zijn er tal van andere zaken waar de peuters zich mee bezighouden.

 

Er zijn ook bijzondere terugkerende items zoals het Nationaal voorleesontbijt, het juffenfeest, Sinterklaas, kerstfeest, knutselen voor moeder- en vaderdag, verjaardagen, kijkochtenden, eens per kwartaal is er zingen met de ouders en natuurlijk is er het afscheidsfeest voor de peuters die naar de basisschool gaan.